info@robjansenmontage.nl | 06 521 004 03

  • Rob Jansen Montage
  • Rob Jansen Montage
  • Rob Jansen Montage
  • Rob Jansen Montage

Verbouwing

Heeft u een verbouwing groot of klein dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik werk alleen of nauw samen met een aantal andere bedrijven uit de regio afhankelijk van de omvang van de klus. Service en kwaliteit staan op de eerste plaats.

Een verbouwing is vaak een hele opgave, maar met goed overleg vooraf kunnen we samen een gewenst plan maken en ervoor zorgen dat u een mooi en kwalitief goed eindresultaat krijgt.

Of u zelf wel of niet mee helpt is voor mij geen probleem, ons motto is dan ook ; alles kan - de klant is koning!

Een overzicht van gerealisseerde projecten vindt u hier..

Bij timmerwerken kunt u denken aan het plaatsen of renoveren van een overstek, aftimmeren en plaatsen van (Velux) dakvensters, architaven, plinten en alle soorten koven. Diverse carports en overkappingen standaard of naar eigen ontwerp, kan ik voor u realiseren. Kortom alle denkbare (af)timmerwerken in of rond uw huis.

Mijn ervaring met constructiewerk is groot. Het grote werk zoals het plaatsen en op maat maken van spanten en lateiën voor uw garage of woonhuis is daarom ook geen probleem.

Ik verricht ook dagelijks veelvoorkomende werkzaamheden als onderhoudswerk, schadeherstel en vervanging, verbeteringen of aanpassingen. Een nieuwe deur plaatsen, een houten raamkozijn vervangen, stormschade herstellen, een serre of bijkeuken aanbouwen, ook deze werkzaamheden krijgen net zoveel aandacht als een nieuw- of verbouwproject

U kunt bij ons voor allerlei projecten terecht! Staat uw project hierboven toevallig niet bij vermeld? Neem dan dus toch gerust even met ons op. Mocht u behoefte hebben aan advies of het praktisch vormgeven van uw plannen dan denk ik hierin graag met u mee. Goed advies is belangrijk en kan u naast heel veel kopzorgen ook geld en tijd schelen.

Mocht u denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een greep uit onze projecten

Rob Jansen Montage Rob Jansen Montage - timmerwerken, verbouwingen en renovatie
't Hoekske 10 Heusden gem. Asten, NL
Phone: 06 - 521 004 03